Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


15 tuti tipp az első randihoz

A nagy Ő végre randira hívott, és ezt most nagyon nem kellene elszúrni... De izgatott vagy, és nem tudod, hogyan viselkedj. Csak az jár a fejedben, hogy nem akarod tönkretenni a légyottot. Nyugi! Tippjeinkkel biztosan lesz második, harmadik találka is.

 

Kép

 

 

 

 

 

 

 

1. Legyél csinos és nőies!
Ne olyan ruhákat vegyél fel, amelyek még sosem voltak rajtad, mert az új cuccok varázsa elvonja a figyelmedet! Viselj szexi fehérneműt, ne a hatalmas pamutbugyid és a sportmelltartód legyen rajtad!2. Ne öltözz túl szexisen!
A felső gombokat lehet kigombolva hagyni, de az első randin ne mutass meg mindent magadból. Nem lenne jó, ha csak a melleddel szemezne, és nem tudna arra koncentrálni, amit mondasz.


3. Végezz „tatarozást”!
Szedd ki a szemöldököd, moss hajat, szőrteleníts és manikűrözz! Ha lehet, ne a randi előtt nyomkodd ki a mitesszereket az arcodon, mert nincs az az alapozó és kence, amely a nyomokat maradéktalanul elkendőzi! A sminked diszkrét, természetes legyen, és túl sok ékszert se aggass magadra!4. Nyomozd le a srácot!
Mire is valók a közösségi portálok? Hát arra, hogy utánanézzen az ember a nagy Őnek: kik a barátai, mit szeret csinálni, mit árulnak el a profiljára feltöltött képek? Készülj fel belőle!5. Érkezz pontosan!
A biztonságérzeted miatt nyilvános helyen találkozzatok, legyen az kávézó, mozi, étterem vagy állatkert! A legjobb, ha olyan helyet választasz, amelyet már régóta ismersz. Semmiképpen ne késs!6. Sose beszélj az exről!
Ami volt, elmúlt, ne nosztalgiázz! Elvileg ezért is randizol most mással. Jó, ha az eszedbe vésed: a pasik nem szeretik hallani, hogyan szidod az exbarátodat, mert ez rád sem vet jó fényt.


7. Légy érdeklődő!
Nem veszi ki jól magát, ha a találka alatt csak magadról beszélsz, próbálj meg érdeklődő arcot vágni, ha az autókról, a fociról vagy a munkájáról áradozik! Ne kezdeményezz olyan témában beszélgetést, amelyről lövésed sincs, csak beégnél!8. Hagyd udvariaskodni!
Ne játszd el a magabiztos, öntudatos nőt, engedd, hogy ő nyissa ki az ajtót, ő menjen előre az étteremben, és hogy felsegítse a kabátodat! Légy inkább egy kicsit esendő, egy nőnek igenis támaszra van szüksége.


9. Tedd félre a problémákat!
Nem biztos, hogy sokkolnod kellene a pasit rögtön az első találkozásnál a kis lelki bajaiddal, mert még úgy fog tűnni, hogy csak el akartad valakinek sírni a bánatod, és épp ő jött veled szembe.10. Nézz a szemébe!
Ne viselkedj mesterkélten, ne viháncolj, és ne beszélj túl sokat! Ha valami izgalmas programot ajánl, ne ellenkezz, ne légy semmi jónak az elrontója!11. Ne tűnj el hosszú percekre!
Rövid időre elbújhatsz a mellékhelyiségben sminket igazítani, de ne vidd túlzásba, mert el fogja unni.12. Ne beszélj a jövőtökről!
Eszedbe ne jusson esküvőt emlegetni, vagy a kedvenc fiú- és lánynevei után érdeklődni, amelyeket a leendő gyerekeiteknek szánna!13. Kapcsold ki a mobilod!
Neked sem esne jól, ha a srác percekig telefonálna, és addig nem tudnál mit kezdeni magaddal! Randi közben különben sem illik telefonálni.

 

14. Ha ő fizet, ne használd ki!
Az első randin is ildomos kerülni az étlap/itallap legdrágább tételeit! Nem most kell ráksalátát és méregdrága koktélokat rendelned! Viszonzásként, hogy ő fizetett, a második randit szervezd magadhoz, és lepd meg egy vacsorával!15. Hagyd vágyakozni!
Semmiképp ne bújj ágyba vele! Éreztetheted vele, hogy nincs ellenedre, ha közeledik, de finoman add a tudtára, hogy az első randin huncutkodni azért még
korai lenne.


+1 Ő hívjon fel először!
Randi után ne nyomulj, add meg neki az udvarlás örömét! Ha nem akar veled újra találkozni, az úgyis kiderül. Ne agyalj a „mi lett volna, ha” dolgokon!